Aoe Loot

Romancing your Wookie? Want to share a story about how Lando stabbed you in the back? This is the place.

Moderator: Captains: SWTOR

Post Reply
User avatar
Psartryn
X Member
Posts: 8492
Joined: Mon Apr 01, 2002 1:00 am

Aoe Loot

Post by Psartryn »

This should be on by default, but it isn't.

So if you go into settings and turn on AOE loot it will loot all the bodies in close proximity.

Just being helpful.

Some thumbs up me!
Image

User avatar
DarkPowers
X Member
Posts: 3237
Joined: Sat Jan 29, 2005 1:00 am

Post by DarkPowers »

True. Since I play with a controller at least for the first 15 - 20 levels, I turn that on as soon as I can to make looting with it easier.

User avatar
Dash_Sixxkiller
Posts: 315
Joined: Sun Nov 27, 2011 11:36 am
Location: Dalton Ga

Post by Dash_Sixxkiller »

DarkPowers wrote:True. Since I play with a controller at least for the first 15 - 20 levels, I turn that on as soon as I can to make looting with it easier.

Are you using a 360 controller
Image

I have no special talent. I am only passionately curious.
Albert Einstein

User avatar
DarkPowers
X Member
Posts: 3237
Joined: Sat Jan 29, 2005 1:00 am

Post by DarkPowers »

I do but the more powers I get the less I use it and go to trackball and keyboard. It has to be the wired 360 controller and then use the program XPadder. It's free using an old copy that works just fine. They started charging for XPadder.

XPadder is used to map things to buttons. But for the first couple of worlds it works perfectly fine. You could get a chatpad for the controller I guess then the problem of too many powers to the point it becomes a mess wouldn't be so bad.

Post Reply